alkoholbehandling

Bliv afhængigheden kvit med en alkoholbehandling

Bliv afhængigheden kvit med en alkoholbehandling

advertorial

Er du alkoholiker, og vil du gerne rette op på dette? Så handler det om hurtigst muligt at komme i afvænning.

Lad ikke dine børn vokse op i et alkoholiseret hjem

Det er især vigtigt at du kommer i afvænning hvis der er børn inde i biledet. Hver eneste dag, du drikker dig fra sans og samling og sover branderten ud på sofaen, er en dag du stjæler fra dine børns barndom.

Alting peger på at børn, som vokser op med misbrug i familien, er ringere stillet end deres jævnaldrende på en lang række områder. Eksempelvis vil de ikke klare sig nær så godt i skolen, og humørmæssigt vil de ligge en del lavere på skalaen.

Et misbrugsramt barndomshjem giver ikke barnet de trygge og sikre rammer som det behøver for at kunne udvikle sig. Du risikerer at give dine barn livslange ar på sjælen i form af psykiske traumer som de måske aldrig kommer sig over.

alkoholbehandling

Børn af misbrugere har øget tendens til at udvikle mentale lidelser så som angst og depression. Og i voksenalderen kan disse børn måske endda udvikle deres helt eget misbrug.

Gå i alkoholbehandling – for børnenes skyld

Ønsker du at bryde denne onde cirkel, handler det således om at gøre det eneste ansvarlige, nemlig at opsøge professionel hjælp. Denne kan du få på et misbrugscenter, som har specialiseret sig inden for behandling af alkoholmisbrug.

Hvis du vælger et misbrugscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien kan du og din familie samtidig få stor glæde af det tilhørende familieforløb, som har til formål at ruste din familie til jeres fælles fremtidige tilværelse. Både dine børn og din kæreste eller ægtefælle vil kunne nyde godt af et familieforløb. Og efter endt alkoholbehandling kan I sammen bygge et nyt liv op uden afhængighed og misbrug.

Klik ind på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ og læs mere om alkoholbehandling.