skoda karoq 1,0 tsi 115 style

Bliv vinterklar med Skodas nye SUV

Bliv vinterklar med Skodas nye SUV

I Danmark handler de fleste nyere og brugte biler. Det gør vi oftest, fordi der kan være gode besparelser at finde, da en nyere bil oftest afskriver en stor del af værdien, når den først har trillet de første tusinde km. Det er også gældende for denne velkørende og praktiske Skoda Karoq 1,0 tsi 115 style. Det er familiebilen, der både fanger nabolagets og gadebillets opmærksomhed med det nye flotte og stilrene design.

Du har nu muligheden for at udstyre dig med en familiebil, der både egner sig til den nybagte familie samt den modne familie på 5 personer. Det er også ideelt for dig, som ønsker en bil af høj kvalitet og som er driftssikker. Skoda Karoq giver dig både en høj komfort, større køreglæde og ikke mindst god plads til både dine børn og deres baggage. Skodas nye SUV er udstyret med firehjulstræk som noget nyt, hvilket gør at du ikke skal bekymre dig om regn, slud og sne på vejene. Du kan trygt og sikkert køre din familie i skole, på arbejde eller til fritidsaktiviteterne i den smarte og rummelige Skoda Karoq. 

Skoda Karoq er en veludstyret benzin variant, der kører økonomisk med helt op til 18,9 km/literen. Den er udstyret med 115 HK, hvilket gør det effektivt, når du skal lægge på både de danske og europæiske landeveje.
Den er desuden udstyret med både et offroad- og sneprogram, der hjælper dig gennem de skiftende vejrforhold i Danmark. Skoda Karoq er fremstillet med et bagagerum på hele 521 liter, hvorfor du har god plads til både dagligdagens indkøb og opbevaring. 


Pak derfor jeres tasker og kufferter, og kør ud på både store og små eventyrelige rejser i denne lækre SUV fra Skoda. Kom tvivlen til gode, ved at tage skridtet tættere på din nye mulige familiebil til at hjælpe dig gennem hverdagen på en sjovere og mere praktisk måde.