biler

Brugte biler - find dem online

Brugte biler - find dem online

Går du i tanker om anskaffelse af ny bil? Så bør du overveje dine muligheder grundigt. Alt for mange danskere kaster sig hvert år ukritisk ud i køb af ny bil uden at have den nødvendige økonomiske baggrund derfor. De vælger således at finansiere bilkøbet med et bil lån – og det kan hurtigt gå hen og blive dyrt. Især fordi bilen taber det meste af sin nyværdi i løbet af de første par år, hvilket betyder, at den ikke vil kunne sælges til et beløb, som dækker lånet.

Man kan altså risikere at gå og betale af på et bil lån til en bil, man ikke længere ejer. Og så havde det nok været bedre om man fra begyndelsen havde valgt at investere i en brugt én af slagsen.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Det er selvfølgelig rigtig fristende at købe en sprit ny bil med alt det seneste udstyr og den nyeste motor. Der er noget helt særligt ved at køre i en ny bil – det spændstige indtryk, duften i kabinen, og følelsen af helt nye dæk mod asfalten. Men du skal tænke på, at bilens værdi rasler ned fra det øjeblik du kører den ud gennem porten til forhandleren. Og det bliver den ved med over de nærmeste år.

Glæden ved den helt nye bil varer således relativt kort, mens gælden varer længe. Hvis du i stedet køber en brugt bil, som ikke nødvendigvis har så mange år på bagen, vil du omvendt kunne drage nytte af dette værdi tab. Den brugte bil har nemlig tabt det, den skal tabe, og har stabiliseret sig i et fornuftigt prisleje. Dette betyder ikke, at bilen ikke stadig har masser af kilometer tilbage i sig.

Se alle de nyeste annoncer for brugte biler til salg på biltorvet.dk