penispumpe

Det vigtigste spørgsmål er nok, om en penispumpe virker

Det vigtigste spørgsmål er nok, om en penispumpe virker

En penispumpe virker bestemt, for ellers ville man ikke kunne købe den fra autoriserede danske hjemmesider, hvor man kan fremhæve Purepleasure.dk.

Hvis du bliver på navnet, bliver du ligefrem sendt hen til et køb af en penispumpe.

Men bare så dette er på sin plads, så er dette en uafhængig artikel om virkningen ved en penispumpe, som vi vil forsøge at besvare helt objektivt; eksemplet her var bare et sted, hvor man kan købe en godkendt penispumpe, der ikke skader din penis eller er lavet af giftige materialer.

Vi er ikke i hånden på firmaet eller producenter bag på nogen måde.

Med det ud af billedet vil vi spørge dig om, hvad du egentlig forventer af en penispumpe, og hvad du ønsker den skal gøre for dig?

Man taler – desværre – mest om sådan et aggregat, når man snakker om spam-mails, der forsøger at sælge en et tilbud om en ikke-godkendt penispumpe.

Den slags skal du selvfølgelig holde dig fra, og det vil der blevet uddybet mere om andetsteds.

Men disse reklamer forsøger at sælge sig på, at du med jævnligt brug af sådan et stykke plastik fra Kina eller lignende vil kunne opleve, at din penis bliver næsten flere gange større, end den allerede er, og at dette varer ved – samt at du bliver noget af en sexkonge.

Sådan ligger landet ikke.

En penispumpe kan skal forstørre din penis, men det er kortvarigt. Nogle lemmer kan forstørres, når der ikke er knogler i dem, men ofte kræver dette operative indgreb eller mishandling fra barnsben – intet af dette anbefaler vi og da slet ikke med dit forplantningsorgan.

Penispumpen kan også øge nydelsen på penis, når den gennemfører samleje, og desuden kan den bruges som manuelt viagra, så man ikke behøver tage medicin for at få rejsning.

Men en større penis i flere gange sin egen størrelse får du ikke.