stressbehandling århus

Effektiv og professionel stressbehandling i Århus

Effektiv og professionel stressbehandling i Århus

advertorial

Er du gået ned med stress, og føler du dig så udbrændt at du har svært ved at finde vejen tilbage til livet? Så kan du for eksempel prøve med kropsterapi.

Hvordan kan kropsterapi hjælpe mod stress?

Kroppen er så at sige en form for lagrings enhed for alt hvad der tilstøder os her i livet. Gode såvel som dårlige oplevelser huskes af kroppen selv om vi ikke har en kognitiv hukommelse eller bevidsthed derom.

Det betyder at din krop kan finde på at reagere med stress i forbindelse med situationer eller faktorer som kan være belastende for dig. Du har måske lært dig selv at ignorere kroppens signaler selv om den klart og tydeligt siger fra. Og så er det at kroppen udvikler de ubehagelige og invaliderende stress symptomer som kan lægge dig ned i månedsvis – eller i værste fald resten af dit liv.

Med kropsterapi kan du lære atter at få forbindelse til din krop efter at have ignoreret dens signaler alt for længe. Du lærer at lytte til kroppens signaler og bliver dermed bedre rustet til at undgå de stress fremkaldende situationer eller faktorer i dit liv.

image

Når du hviler i dig selv og er i balance med din krop vil du opleve at du får styrken til at sige både til og fra – og at du samtidig får mere energi i hverdagen. Når du lytter til din krop vil den nemlig belønne dig derefter. Denne belønning kan for eksempel tage form af øget appetit, bedre nattesøvn, og mere overskud i tilværelsen.

Hvor kan jeg få stressbehandling i Aarhus?

Hvis du leder efter en kropsterapeut som tilbyder behandling mod stress i århus kan du med fordel vælge Lisbeth Degn. Du kan læse mere om Lisbeth Degn, og booke tid til en indledende konsultation, via hjemmesiden lisbethdegn.dk