pudse væg indendørs

Er du nu helt klar på at pudse væg ned indendørs?

Er du nu helt klar på at pudse væg ned indendørs?

Denne artikels indhold henvender sig sådan set til både private og firmaer, det vil sige ansatte, der skal til at pudse væg indendørs: er du nu helt klar til det?

Som privat person mener du måske, at du har prøvet det før, og du har faktisk god erfaring med at gøre det, så det skal da nok blive lettere træls og kedeligt arbejde, fordi det er meget repetitivt, men det skal jo gøres, så man kan nå til det flotte sidste resultat, hvor man måske maler op og indretter med møbler og videre.

Hvis du er en erfaren person med den slags ting, der måske ligefrem har gennemført kurser og delvise eller hele uddannelser med svendeprøver og diplomer til følge, så ser du det måske som en fornærmelse at spørge, om du nu er klar til at pudse vægge ned.

Du har måske pudset mange vægge ned i din tid, og selvom hvis du er frisk fra skolen og har fået noget erfaring udover praktik, så ved du også godt, at virkeligheden er markant anderledes end dengang, man gik på skolen.

Men i begge tilfælde har du måske erfaret, at selvom du kan planlægge dig ud af meget, kan trække på din erfaring og generelt arbejder hurtigere fra gang til gang med lige så flotte resultater til følge, så er ingen opgaver ens.

Og nogle ting opdager du, er så enestående, at du ikke kunne have lært det på skolen, og hvis du er selvlært, så opdager du, at det givne tilfælde var noget, der var så eksponentielt, at du selv ved 100 gentag aldrig kunne ende med samme oplevelse igen.

Det samme gælder med den næste opgave: den ligner heller ikke de 99 andre opgaver før sig, og det er simpelthen ting, man ikke lærer på skolen eller kan forberede sig på, men som man erfarer, som man prøver sig frem og noterer, hvad man gjorde dengang, så man måske kan bruge den viden igen – eller slet ikke.