Gulvmand

Få afslebet dine gulve af en gulvmand

Få afslebet dine gulve af en gulvmand

Dagligdagens brug af dine trægulve samt sol, vind og vejr vil over tid betyde, at dine før så smukke trægulve har brug for en kærlig hånd og en let afslibning for igen at se smukke og levende ud. Det er en afslibning du selv kan gøre eller du kan få en professionel gulvmand til at udføre opgaven. Det er en tidskrævende opgave, der kræver en masse tålmodighed og en del knofedt. 

Det er nemt selv at leje en afslibningsmaskine. Stort set alle have eller byggecentre har en maskine de lejer ud og de sælger samtidig det sandpapir du skal bruge. Der hvor man med fordel kan benytte sig af en professionel gulvmand frem for selv at afslibe gulvene, er at han vil vide hvornår der skal skiftes sandpapir. Hvis du skifter for sent, vil der komme ridser i gulvet og du skal bruge ekstra tid med det fine sandpapir for at få dem væk. Omvendt skifter du til det fine sandpapir for tidligt, vil du aldrig blive færdig. 

At finde den helt rigtige gulvmand

At finde den rigtige håndværker er et godt skridt til at stå med et smukt færdigt produkt og derfor værd at bruge tid på at finde. Start med at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og bed om et skriftligt tilbud. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet. Det er vigtigt at være opmærksom på at et usædvanligt billigt tilbud.

Du risikere at de ikke tager opgaven alvorligt eller at tilbudet er så billigt, at de ikke har tid til at lave et godt kvalitetsarbejde og du skal have slebet gulvene om. Omvendt er der jo heller ikke meget ved at skulle betale mere end nødvendigt.

Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller har det været det modsatte.