tilbud på gulvafslibning

Få det bedste tilbud på gulvafslibning i din by

Få det bedste tilbud på gulvafslibning i din by

Har du netop købt hus eller lejlighed, og trænger gulvet i din nye bolig til en gevaldig renovering? Så kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand, som kan give det en grundig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Hvordan foregår en professionelt udført gulvafslibning?

Når du lader en faglært gulvsliber forestå gulvservice i din bolig vil han først og fremmest foretage en vurdering af dit trægulvs tilstand og beskaffenhed. Det er vigtigt at finde ud af om gulvet er bedst tjent med en gulvafslibning, eller om skaderne er så omfattende at der eventuel skal en gulvafhøvling på banen først.

En gulvafhøvling kan komme på tale hvis gulvet er direkte ujævnt eller bulet i overfladen for eksempel som følge af en vandskade. Når der trænger fugt ind i træets kerne vil de enkelte lameller, planker eller parketter nemlig svulme op, og der kan udvikles dybe revner eller deciderede niveau forskelle i gulvet. Disse vil kunne udlignes med en professionel gulvafhøvling således at gulvet atter bliver smukt og jævnt i overfladen.

Men hvis gulvet udelukkende bærer præg af daglig anvendelse, måske i kombination med mangelfuld eller ikke eksisterende pleje og vedligeholdelse, vil det med stor sandsynlighed kunne nøjes med en grundig gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes de grimme skønhedspletter i form af skjolder, slidspor og misfarvninger fra solfalming på skånsom, dog effektiv, vis. Disse stikker nemlig sjældent dybere end et par millimeter ned i gulvets overflade. Og det svarer meget godt til hvad en gulvafslibning maskine kan slibe bort.

Hvem kan hjælpe med at slibe gulvene i min nye bolig?

Uanset hvor i landet dit nye hjem er placeret kan du få hjælp til gulvafslibning og efterbehandling hos din lokale gulvmand. På den måde er du sikret et smukt og holdbart resultat – og så slipper du for selv at skulle gøre det hårde arbejde. Læs mere om professionel gulvafslibning på bloggen have-hus.dk