Ind imellem er det bare rart og hyggeligt at forkæle sig selv, ens partner eller måske hele familien med et restaurant besøg. Et sådant behøver heller ikke at vælte hele budgettet – det kan faktisk godt lade sig gøre at fine rigtig gode spisesteder, som serverer lækker mad til få penge.

Vel tilberedte og smukt anrettede måltider behøver ikke at være dyre, heller ikke selv om de er i gourmet klassen. Mange restauratører vælger nemlig at fremstille sund og velsmagende mad, som alle kan betale, og samtidig få en smags oplevelse ud over det sædvanlige. En af disse restauranter er Restaurant ROS, som har sin beliggenhed i henholdsvis Tønder og Fredericia.

Hvem er Restaurant ROS?

Bag Restaurant ROS ligger et koncept, som er udviklet af to danske stjerne kokke med mange års erfaring på den danske såvel som på den internationale mad scene. Efter en årrække med turné rundt på hæderkronede danske spisesteder, kroer og restauranter er de to kolleger vendt hjem til det sønderjyske, og har her åbnet de to gourmet restauranter til glæde for den lokale befolkning.

Restaurant ROS bygger på et fundament, som inddrager de gode, danske råvarer i fremstillingen af de velsmagende og smukt anrettede menuer. Disse menuer følger årstiderne, således at du altid er sikker på, at dit måltid indeholder lokale, økologiske grøntsager og ditto kød fra bæredygtige producenter i nærheden.

Hvad står menuen på hos min lokale restaurant i Tønder?

Når du booker bord hos Restaurant ROS, kan du således være sikker på at få en restaurant oplevelse, som ligger i den absolutte top klasse. Som før nævnt vil du udelukkende få serveret mad tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Du kan vælge mellem en komplet tre eller fem retters menu med forret, hovedret og dessert, og eventuelt tilvælge en dertil passende vin menu.

Book bord på restaurantros.dk