Brugt Audi Roskilde

Få meget bil for pengene – køb brugt

Få meget bil for pengene – køb brugt

advertorial

Hvis du vil have dig en bil af det klassiske tyske mærke Audi, så kan du købe dig en brugt Audi i Roskilde.

Audi er et af de store hæderkronede tyske bilmærker med en lang historie bag sig. Mærket har hovedsæde i den tyske by Ingolstadt og blev etableret helt tilbage i 1910. I en periode i mellemkrigsårene slog de sig sammen med et par andre tyske mærker i det, de kaldte Auto Union og producerede nogle potente racerbiler i en karakteristisk sølvgrå farve.

Også i dag har Audi potente sportsvogne på på programmet og de dominerede i en lang årrække totalt det særdeles prestigefulde franske udholdenhedsløb, 24-timers løbet i Le Mans. Og for danskere var der grund til at kippe med flaget i den anledning, for den sympatiske jyde Tom Kristensen som en fast og stabil kører. 

Brugt Audi Roskilde

Audi har et stort program

I perieden fra 1960’erne og frem til 1990’erne var det mere adstadige personvogne fra de mindre mellemklassebiler over familiebilerne til de større mere luksusprægede biler i den øvre middelklasse, der mest tegnede billedet af Audi. Det var modelbetegnelser med så inspirerende og kreative navne som Audi 50, Audi 75, Audi 80 og Audi 100.

I det nye årtusind kom så en række modeller under betgenelsen A3, A5og så videre – you get the picture. Audi har nu til dags et bredt udvalg af modeller at tilbyde også på det danske marked. Derr er modeller inden for alle kategorier – SUV, elbiler,  limousiner, åbne cabrioleter, Coupe’er, stationcars, rappe sportsvogne og så videre.

Har du ikke helt plads i budgettet til en af de mange fine modeller fra Audi så kan du måske finde en brugt. Der er gode muligheder for at finde en brugt Audi, der stadig har stor værdi som befordringsmiddel og som kan have mange år og mange kilometer i sig endnu.