fastkarm vinduer

Få mere lys med fastkarm vinduer

Få mere lys med fastkarm vinduer

advertorial

Syntes du at din bolig er lige lovlig mørk og skal du have udskiftet dine vinduer, kan du overveje at få skåret ud, så du kan få ekstra store vinduer. Det kunne f.eks. være fastkarmsvinduer, der som navnet siger, er vinduer som ikke kan åbnes.

De har den fordel at de kan have en størrelse, som man normalt ikke bruger, når det drejer sig om vinduer. Eller de kan sidde steder, man normalt ikke ville sætte et vindue. Ved siden af af en dør eller oppe langs loftet. Det er en god måde at få ekstra lys ind i sin bolig. 

fastkarm vinduer

Find den rette leverandør af vinduer

Du har flere muligheder for at finde de rigtige fastkarmsvinduer. Du kan vælge at få en tømrer eller glarmester til at udvælge dem eller du kan selv foretage de nødvendige mål og bestille dem på internettet. Husk at være ekstra omhyggelig med opmålingen, da de laves på bestilling og ikke kan returneres. Er du i tvivl bør du søge råd og vejledning. 

Med mindre at du har erfaring med at sætte vinduer ind anbefales det at du får hjælp af fagfolk, når dine nye vinduer skal sættes ind ellers kan du risikere, at de bliver sat ind forkert og de vil ikke holde nær så længe, som hvis de er sat korrekt. Du kan også risikere at vinduerne falder ud. Vinduer der ikke er sat korrekt i har større risiko for at blive fugtige og efterfølgende få fugt og skimmelsvamp. 

Når du skal finde en leverandør eller håndværker, er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige og beder om et tilbud. Ved at få mindst tre forskellige tilbud, får du et godt overblik over prisniveauet og du har mulighed for at undgå den dyreste eller den leverandør, der er urealistisk billig.