psykolog

Find den bedste familie psykolog i Odense

Find den bedste familie psykolog i Odense

Er dit familieliv ved at gå op i sømmene, og har du svært ved at se hvordan forholdet mellem forældre og børn skal kunne holde i det lange løb. Så er der hjælp at hente hos en dygtig psykolog.

Der er nemlig ingen der siger at uhensigtsmæssig adfærd og dårlige dynamikker i en familie ikke kan vendes til det bedre. Dette er blot et spørgsmål om at finde en psykolog som kender til problematikken og som vil kunne lede dig og din familie tilbage på rette spor.

Hvor finder jeg en pålidelig og kompetent psykolog i Odense?

Er du bosiddende i Odense eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakt til den erfarne og dygtige psykolog Jens Henrik Thormann.

Jens Henrik Thormann er Cand. Pæd. Psych. fra DPU (Danmarks Pædagogiske Universitet) og af Psykolognævnet autoriseret til at drive privat psykolog praksis. Op igennem årene har Jens Henrik Thormann arbejdet med især børn og unge fra belastede eller samspils ramte hjem, og har således stor erfaring inden for netop dette område.

Jens Henrik Thormann har blandt andet arbejder med supervision af pleje familier og som psykolog på Børneafdelingen på Odense Universitets Hospital. Der ud over har Jens Henrik Thormann haft beskæftigelse på en lang række insitutioner for anbragte børn, og ydet terapeutisk hjælp og rådgivning til familier med problemer.

Således kan du trygt og roligt opsøge Jens Henrik Thormann når du har brug for en psykolog som har særligt speciale inden for familie terapi og psykologisk behandling af børn og unge i en systemisk sammenhæng. Jens Henrik Thormann hjælper gerne såvel forældre som børn og unge som har svært ved at få hverdagen til at fungere, eventuel som følge af diagnoser, misbrug, eller almen mistrivsel.

Du kan læse mere om Jens Henrik Thormann, og booke en tid til en psykolog konsultation, på hjemmesiden psykologpraksis-odense.dk