advokat

Find din lokale erhvervsadvokat i Århus eller København

Find din lokale erhvervsadvokat i Århus eller København

Enhver virksomhed kan komme ud for juridiske problemerstillinger som kræver professionel assistance udefra. Er dit firma baseret i København eller i Århus kan du til dette formål søge hjælp hos Holst, Advokater.

Hvem er advokat firmaet Holst, Advokater?

Holst, Advokater er et full service advokat hus med speciale inden for erhvervslivets juridiske problemstillinger. Holst, Advokater blev grundlagt i Århus i starten af det forrige århundrede og har siden fået en afdeling i København. Den dag i dag består Holst, Advokater af over 50 dygtige jurister som står klar til at hjælpe dig og dit firma.

Hvad kan Holst, Advokater hjælpe mig og min virksomhed med?

Hos Holst, Advokater kan du forvente kvalificeret forretningsmæssig rådgivning på et højt niveau, fagligt såvel som etisk. Som nævnt oven for består Holst, Advokater af en lang række special kompetencer i form af advokater, advokat fuldmægtige og jura studerende med hvert deres ekspertise område.

Når du vælger Holst, Advokater som din juridiske samarbejdspartner vil du opleve at ydelsen skræddersys din og din virksomheds behov. Holst, Advokater vægter fleksibilitet meget højt og tilpasser således arbejdsgrupperne til hver enkelt klient og til de enkelte opgaver alt efter disses karakter.

Uanset om du har behov for hjælp til en enkelt stående opgave, eller om du ønsker en dygtig advokat fast tilknyttet din virksomhed, kan Holst, Advokater hjælpe dig. Du kan blandt andet få hjælp i forbindelse med retssager og voldgift sager, lige som Holst, Advokater gerne hjælper med udredning i forbindelse med sager vedrørende immaterielret eller konkurrence ret.

De dygtige advokater hos Holst, Advokater kan også hjælpe med udformning af GDPR retningslinjer og være behjælpelige i forbindelse med sager som vedrører persondata. Og så kan du selvfølgelig få hjælp til alt hvad der handler om selskabsret og erhvervsret, skatter og afgifter, rekonstruktion og insolvensret, udbud, virksomhedsoverdragelse og komplekse kontrakter.

Du kan læse mere på https://www.holst-law.com/