smed

Foretrækker du løn eller afspadsering i dit arbejde som smed?

Foretrækker du løn eller afspadsering i dit arbejde som smed?

Som det første vil vi lige sige, at hvis du leder efter en god smedeforretning, så skal du denne vej: https://www.b-bservice.dk/

Men ellers vil emnet for denne artikel begå sig omkring, hvorvidt man som ansat smed i et firma helst kan lide at få afspadsering eller pengekompensation for noget arbejde, man har udført.

Man får måske en fast månedlig løn, men så kan det komme på tale, at man skal arbejde over eller lave noget arbejde på nogle skæve tidspunkter, eller mens det helligdage.

Ofte er det anført i ens kontrakt, hvad der så bliver tildelt som kompensation for det ekstra arbejde, og ofte er dette afspadsering, som mere direkte oversat betyder, at man holder fri i de sammenlagte antal timer, som man har arbejdet ekstra – hvilket ofte ender med at blive et par dage.

Disse dage bliver så ikke trukket fra den ferie, man ellers har krav på, hvor man så også får feriepenge. Det gør man så ikke ved afspadsering.

Det er også muligt at få penge som kompensation udover ens løn, hvorfor det er anført på den måde, så det ikke skal forstås som om, at man altid er garanteret penge oveni lønnen hver måned, da man skal få den for det ekstra arbejde, man har udført.

Specielt før Finanskrisen var det ikke sjældent, at man fik penge som kompensation, så medarbejderne kunne fortsætte med at arbejde.

Sådan vil mange arbejdsgivere nok også ønske, tingene kunne være nu om dage, men mange arbejdspladser har simpelthen ikke råd til at give den ekstra ydelse.

Som ansat smed kan det være, man føler sig tvunget på ferie, hvis man egentlig godt kan lide at udføre sit arbejde, men sådan er reglerne nu en gang.

I den periode kan det være, at man så kan få mere tid til familien eller fikse nogle løse ender derhjemme med nogle projekter, man længe har agtet at færdiggøre.