Væglampe

Gør væggen til en del af indretningen

Gør væggen til en del af indretningen

Lamper er en ret essentiel del af vores indretning i vores hjem. Vi er både afhængige af dem i forhold til funktionaliteten ved at give os lys, når de mørkere tider falder på, og til at skille os ud med måden, vi indretter os på i vores hjem. Derfor er lamper ret væsentlige elementer for os, som vi slet ikke kan undvære. Men har du nogensinde tænkt på, at vi ret ofte “bare” hænger lamperne over vores spiseborde, sofabordet, i hjørnet i stuen eller over køkkenbordet? Alle sammen hængende ned fra loftet. Hvad med også at udnytte de mange vægge, vores hjem består af? De er nemlig ikke kun forbeholdt hylder og billeder, nej her kan en væglampe virkelig spille sin rolle værdig. Så gør væggen til en del af indretningen og få straks fingrene i en væglampe.

Kun fantasien sætter grænserne
En væglampe sætter langt fra grænser for belysnings- og indretningsmulighederne. Her er det kun din fantasi, der sætter grænserne; skal det være en funktionel væglampe? Skal den være dekorativ, men samtidig enkel i designet? Eller skal det være en mere fleksibel og fyldig væglampe, der kan tilpasse sig dine forskellige behov?

Vælg den helt rigtige væglampe
Måske afhænger valget af en væglampe, hvilket rum og hvor meget plads, der er at arbejde med.

Leder du efter belysning til en smal gang og entre, så vil en lille og flad væglampe være det oplagte. Tom Dixons Void og Spot lampeserier er både flade og enkle i designet, men giver samtidig noget eksklusivt i udseendet med materialet af kobber, messing og stål.

 Mangler du funktionelt lys til din stue til et lille arbejds- eller læsehjørne, så kan en klassisk arkitektlampe være sagen med sin fleksible saksehals. Her er Fritz Hansens Kaiser Idell lampe et godt bud sammen med Artemides Tolomeo. Det kan foldes sammen, så det ikke fylder i rummet, og tages frem, når behovet er der.