suttesnor

Hav altid den suttesnor på dig til en given gang

Hav altid den suttesnor på dig til en given gang

Man ved aldrig, hvornår sådan en baby kan finde på at skrige.

Nogle gange kan man se det komme fra flere kilometers afstand, når de er tæt på at slå sig, og man ikke selv kan gøre noget for at afværge situationen, og man blot kan se til, mens de slår sig; de bliver overrasket, og det går op for dem, at det gør ondt.

Så er der et kort sekunds tavshed, indtil det animalske skrig overdøver alt i en vid omkreds.

Men nogle gange ved man bare ikke, hvorfor barnet hyler, men det hjælper som regel at give barnet en sut med suttesnor i, og det kan blive dens kære lille hjælper, som barnet ikke kan undvære.

De ender med at knytte bånd og ser det som en forlængelse af moderen og moderens bryst, hvorfor dette aggregat helst ikke skal være for langt væk.

Derfor er det en smart strategi at have det inden for rækkevidde altid.

Suttesnoren skal aflive mange situationer

Det kan jo også tænkes, at barnet bare savner sin suttesnor, hvorfor det er årsagen til, at der kommer et hyl fra barnet.

Så er det jo uheldigt, hvis man ikke lige kan finde den!

Man legede måske med barnet, efter man kom hjem med det, så man mistede overblikket over, hvor den blev af i alt legetøjet, og man er selv døsig efter arbejdet, så man har ikke det fulde overblik.

Her er man enten nødt til at have den på sig konstant, når barnet ikke har den, eller man har en reserve, der minder om den samme.

Er man ude at gå med barnet, er det jo smart at have suttesnoren sat fast på eller ved barnet, så man altid kan komme skrigeriet til livs, hvis det er ved at opstå.

Man skal bestemt ikke forklejne sådan en suttesnor.