bh

Hvorfor gå med BH?

Hvorfor gå med BH?

Måske tænker du, at det er aldeles unødvendigt at bruge BH. Det er især kvinder med små bryster, som ikke mener at en BH er nødvendig – og det hænder da også ofte i disse tilfælde, at der ikke er brug for en BH for at holde det hele på plads. Men her skal du tænke på, at du med en BH har mulighed for at skabe balance og harmoni i dit samlede udtryk.

Mange BH’er og braletter fås nemlig med fyld – såkaldt padding – eller med push up effekt. Dette betyder at du selv med en sparsom barm kan opnå en flot fylde foran eller måske en fræk kavalergang, når du er iført en nedringet bluse eller kjole. Og så er det pludselig meget sjovere at bruge BH, selvom du ikke føler at din barms størrelse nødvendiggør dette.

Vælg den rette BH til den tunge barm

For kvinder med store og tunge bryster er der slet ikke noget spørgsmål. Her er en god og solid BH en absolut nødvendighed – også i hverdagen, og ikke blot af kosmetiske årsager. En tung barm kan nemlig medføre nakkesmerter og der af følgende hovedpine hvis den ikke understøttes af den rette BH.

En velsiddende BH kan gøre en kæmpe forskel for dit personlige velbefindende i hverdagen. Det er vigtigt at BH’en er designet til at løfte og støtte på de rigtige steder, og fremstillet i bløde materialer som ikke irriterer huden. Med en full cup BH vil du kunne mindske generne fra din fyldige barm og samtidig få den flotteste timeglas figur.

Hvor kan jeg finde min nye BH online?

Uanset om du er i markedet efter en BH eller bralette med padding eller push up effekt til den lille barm, eller en støttende full cup BH til den mere fyldige af slagsen, kan du finde hvad du søger på https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri/bh-saet