coaching

Hvornår har du brug for en coach?

Hvornår har du brug for en coach?

Mange mennesker tøver med at bruge en coach. En terapicoach kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil med dit liv, og endnu vigtigere, de kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du gør det. Mange mennesker tror fejlagtigt, ​​at de ikke har brug for hjælp, og at de kan alt selv. Sandheden er, at det altid hjælper at have støtte, især støtte fra en erfaren professionel, der kan hjælpe dig med at nå derhen, hvor du vil være.

Du føler dig fortabt

En ting som coaches er gode til, er at hjælpe folk med at finde vej, når de føler sig fortabte og forvirrede. Hvis du er kommet til et punkt, hvor du ikke ved, hvem du er, eller hvad du vil have, er arbejdet med en coach et perfekt udgangspunkt for din nye livsrejse.

Du tvivler på dig selv

Hvis du tvivler på dig selv, kan en coach arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at finde klarhed. Meget af tiden ved vi godt, hvad vi vil inderst inde, men vi bliver forvirrede af verden omkring os og de mange “gode råd”, der kan komme ind i vores liv. En coach kan hjælpe dig med klart at se, hvad dine drømme er, samt den bedste måde du kan opnå dem på.

Du har en vision, men ingen plan

Der er tidspunkter, hvor du måske har et mål eller en vision, men ikke har nogen anelse om, hvordan du opnår det. Det er en coachs opgave at guide dig gennem trinene til at lave en handlingsplan, så du kan komme dertil, hvor du vil være. Mange gode ideer forbliver uforløste på grund af mangel på organisation og klarhed.

Du vil lave et karriereskift

Hvis du ønsker at bryde ud af dit daglige job og starte din egen virksomhed eller starte i et nyt felt, kan ekspertvejledning fra en coach give dig den tillid og sikkerhed, du har brug for, for at tage det nødvendige spring.

Bor du i Storkøbenhavn, kan du professionel coaching i Vanløse