inspiration til bolig

Indret dig til mere plads

Indret dig til mere plads

Det, der er spændende ved indretning er, at der er mange muligheder med indretning. er kan du læse mere omkring, hvordan du kan indrette dig til mere plads. Hvis du tænker over dit møbelvalg og måden, du indretter dig på, så er der nemlig gode muligheder for at skabe præcis den oase, som du ønsker derhjemme.

Tænk over placeringen af dine møbler

Uanset om du har meget eller lidt plads derhjemme, så kan det være flot, når et rum virker stort og indbydende. Og dette er rent faktisk også noget, du kan påvirke gennem måden, dine møbler er placeret på. Vær eksempelvis opmærksom på, om du blokerer for det naturligvis lys, som kan komme ind i rummet. Det kan især være noget du skal være opmærksom på, hvis du har meget tunge eller mørke møbler. Vær derfor gerne eksperimenterende og kreativ med, hvordan du placerer dine møbler – og prøv gerne forskellige opstillinger for at se, hvad der virker bedst. 

Indret dig med de rigtige lamper

Lamper er en af de ting, som kan have en fantastisk effekt i indretningen. Udover at de er praktiske og kan være utrolig dekorative, så kan du også bruge dem, så de åbner et rum mere op gennem belysningen. Tænk derfor også over, hvordan du kan placere lyset i dit hjem, så er med til at skabe denne effekt. 

Brug spejle i din indretning

Spejle er en af de ting, som kan give illusionen af, at et rum er større end det er. Derfor kan du med fordel også investere i et spejl til både entréen, soveværelset, stuen m.m. Måske har du også bemærket, hvordan flere og flere caféer også bruger spejle, som en del af indretning. Det er nemlig med til at åbne et rum op – og helt samme mulighed har du også i din bolig. 

Du kan også læse mere her for at få inspiration til din bolig på husbladet.dk