misbrugscenter

Lad et misbrugscenter hjælpe dig tilbage til livet

Lad et misbrugscenter hjælpe dig tilbage til livet

Er du kommet så langt ud i dit alkohol misbrug, at du ikke længere ved egen hjælp kan sætte en stopper for det? Eller har dit indtag af receptpligtig medicin nået et niveau, hvor du har mistet kontrollen, og ikke kan stoppe? Så bør du søge hjælp på et misbrugscenter.

Hvor finder jeg et godt misbrugscenter i århus?

Hos Behandlingscenter Søby Park kan du altid henvende dig, hvis du ønsker hjælp til medicinafvænning eller alkohol behandling. Behandlingscenter Søby Park har nemlig særligt speciale inden for netop disse to former for afhængigheds betinget misbrug, og har samtidig en af landets højeste succes rater.

Dette betyder, at du har gode chancer for at komme ud på den anden side af dit afvænnings forløb med de rette redskaber til – og de stærkeste mentale forudsætninger for – at bygge din tilværelse op på ny, helt uden misbrug og afhængighed.

Behandlingscenter Søby Park arbejder med en afvænnings metode, som baserer sig på Minnesota modellen. Minnesota modellen er udviklet på psykiatriske hospitaler i USA gennem de seneste seks årtier, med base i Anonyme Alkoholikeres kendte 12 trins program. I den kliniske version er Minnesota modellen modereret og tilsat elementer fra andre evindens baserede behandlings former.

Med en behandling hos Behandlingscenter Søby Park står du stærkt i forhold til fremtidige fristelser – især fordi behandlingen vil inddrage dig selv, din unikke historie og din livsverden på en måde, så at du får et solidt fundament for opbygning af et bæredygtigt liv. Du kan for eksempel få et bedre forhold til din familie og venner gennem tilgivelse og bodsgang, således at disse kan hjælpe dig fremadrettet. Og du får selvfølgelig mulighed for opfølgende støtte møder med misbrugskonsulenter fra Behandlingscenter Søby Park efter endt behandlings forløb.

Du kan læse meget mere om misbrugsbehandling hos Behandlingscenter Søby Park på behandlingscentersoebypark.dk