Bådeværft sønderjylland

Opbevaring og reparation af båd hos dit bådeværft i Sønderjylland

Opbevaring og reparation af båd hos dit bådeværft i Sønderjylland

Overvejer du at købe båd? Så bør du først og fremmest undersøge hvor du kan finde et sted at have den liggende.

Find den bedste bådplads i Augustenborg

Hvis du leder efter et sted at lægge din kommende båd for red, kan du med fordel tjekke MJ Værft Augustenborg. MJ Værft Augustenborg er et af de bedste bådeværfter i Sønderjylland. Med base i Augustenborg på Als – i afslutningen af den smukke og idylliske Als Fjord – kan MJ Værft Augustenborg byde på nogle af de lækreste og mest vel udstyrede bådpladser i Danmark.

Når du vælger MJ Værft Augustenborg som dit bådeværft på Als, får du ikke alene en fremragende naturskøn beliggenhed i en beskyttet havn. Du får også adgang til et fuldt udrustet bådværksted, hvor dygtige og kompetente medarbejdere står parat til at hjælpe dig med alle opgaver i forbindelse med renovering og vedligeholdelse af din båd. Og i vinter halvåret kan du lade din båd opbevare sikkert og trykt i aflåst lagerhal eller på overvåget udendørs område.

Bådværkstedet hos MJ Værft Augustenborg

På det til værftet hørende værksted kan du altid få hjælp til reparation, renovering og vedligeholdelse af din båd uanset bådens størrelse og type. Værkstedet er beliggende direkte ned til bådlejerne i MJ Værft Augustenborg’ havn, og er forsynet med egen service kaj og en kran som kan løfte op til 40 ton.

I værkstedet klare alle former for service samt reparation og udskiftning af motorer. Der ud over kan du få hjælp til montering og installering af nyt udstyr, for eksempel bovpropeller, bådvarme, køleanlæg, ankerspil og meget andet. De dygtige folk hos MJ Værft Augustenborg kan også hjælpe, hvis dit teaktræ dæk skal renoveres eller der skal lægges et helt nyt eet af slagsen. Og der ud over hjælper værkstedet gerne med rutinemæssigt vedligeholdelses arbejde så som bundmaling samt lakering af træværk og polering af eksempelvis messing eller stål.

Du kan læse mere om dit lokale bådeværft i Sønderjylland på mj-vaerft.dk