Renovering badekar

Renovering af badekar med ny emalje

Renovering af badekar med ny emalje

advertorial

Er du typen, som sætter pris på et afslappende og velduftende karbad efter en lang og stressende dag? Så er du sikkert glad for dit badeværelse med eget badekar. Men er dit badekar ridset, skrammet og misfarvet i emaljen kan det ikke anbefales at du fylder det med varmt vand og nedsænker dit legeme deri.

De misfarvede plamager samt skrammer og ridser kan nemlig gemme på bakterier og svamp som kan være sygdomsfremkaldende. Du bør derfor for dit helbreds skyld sørge for at dit badekar bliver renoveret før du tager karbad.

Få dit flotte badekar igen med en reemaljering

Hvis du savner muligheden for at tage lange, varme karbade, har du sikkert overveje at skifte det gamle, grimede badekar ud. Men det er faktisk slet ikke sikkert at det er nødvendigt med så drastisk et tiltag.

Hvis skaderne i dit badekar udelukkende er af overfladisk art vil dit badekar nemlig med stor sandsynlighed kunne komme til at stå som nyt. Det er blot et spørgsmål om en reemaljering, udført af en professionel badekarsmaler.

En reemaljering er en langt billigere og mindre krævende procedure end en total udskiftning af badekarret. Derfor er det værd at overveje at lade badekarret renovere i stedet for at skrotte det til fordel for et nyt et af slagsen. Du sparer penge og besvær – og allerede efter et døgn vil dit badekar være fuldt funktionsdygtigt igen.

Hvem kan hjælpe med en reemaljering?

Emaljering af badekar er en procedure som helst skal overlades til en faglært person. Lige som du aldrig ville lade en amatør forestå autolakering af din bil, bør du tilkalde en professionel badekarsmaler når dit badekar skal have en ny emalje.

Er du bosiddende i København, på Frederiksberg eller andet sted i hovedstadsområdet kan du med fordel vælge Emaljespecialisten som din badekarsmaler – læs mere på Emaljespecialisten.dk.