pokal

Vælg den rette pokal til dit formål

Vælg den rette pokal til dit formål

En pokal bliver i dag brugt som et symbol på en vigtig og betydningsfuld sejr. Det kan være alt lige fra holdsport som en fodboldturnering, håndboldturnering, tennis cup eller ved større individuelle præstationer. En pokal er som regel noget, der både viser og indikere at man har opnået noget ekstraordinært. Der er mange foreninger, der blandt andet vinder større turneringer og cups, hvor de vinder en pokal på vegne af holdet. Herudover laver man årlige arrangementer, hvor man kårer året spiller, årets kammerat og årets topscorer m.m. Her kan spilleren modtage en pokal, hvor man får graveret sit navn og årstal i pokalen. Det vil f.eks. være en vandrepokal som går år for år bliver vundet af nye spillere, der får lov til at have pokalen med hjem og stående i hjemmet indtil næste år.

En vandrepokal i en loge

En vandrepokal er ikke kun noget vi bruger inden for sporten. Det er også noget vi i dag bruger i det private. Det kan være i forbindelse med et old boys fodboldhold eller hvis I er en gruppe venner, der fra gymnasiet mødes en gang om året til nogle spændende arrangementer. Her kan I have en vandrepokal som f.eks. kan gives til den af jer der vinder flest udfordringer, når I vinder. 

Design din egen pokal

Er du på jagt efter en virksomhed, der tilbyder at gravere eller designe en pokal efter særlige præferencer eller ønsker, kan det være en fordel at undersøge markedet. Der er store udsving i både pris og kvalitet, når du skal finde en pokal. Vi har derfor undersøge markedet efter en en webshop, der tilbyder et stort udvalg af pokaler. Her får du en høj kvalitet og mulighed for at sætte dit personlige præg på din pokal. Hos https://www.pokalbutikken.dk/ kan du designe din egen pokal og få graveret dit navn, et logo eller andet efter dine ønsker.